Zoek in de website:

Artikelen

Ernst Stikvoort is al vier jaar bedrijfsmasseur bij softwareontwikkelaar AFAS

Schone witte handdoeken in een mooie kast, luxe verzorgingsproducten en een sfeervol zitje. In het midden van de ruimte staat een elektrisch verstelbare massagetafel. Wie niet beter weet, denkt dat hij hier in een massagepraktijk is. Niets is minder waar. Als je de deur open doet, sta je midden in een kantoorpand. Deze ontspanningsruimte is namelijk gevestigd in het nieuwe hoofdkantoor van softwareontwikkelaar AFAS in Leusden.

Hartproblemen bij sporters

Na een actuele gebeurtenis, zoals afgelopen weekend met profvoetballer Bas Dost, krijgen sportverzorgers vaak de vraag "hoe kan het dat een profvoetballer last van zijn hart krijgt? Ze worden allemaal uitgebreid gekeurd." We leggen het graag uit.

FIT Sportbalsem werkt voor jouw spieren

FIT Sportbalsem is een effectief hulpmiddel bij het voorkomen van blessures en ondersteunt het herstel van spier- en gewrichtsklachten.

Hoe voorkom je blaren?

Er bestaan allerlei producten tegen of bij blaren, zoals blaarpleisters, blaartape en blaargel. Wanneer gebruik je wat?

Wandelen bij warm weer

Tijdens wandelevenementen in de zomer, zoals de 4Daagse, kan het warm zijn. Het is raadzaam om voorzichtig te zijn bij dergelijke weersomstandigheden, omdat het risico op oververhitting reëel is. Het is cliché, maar luister vooral goed naar je lichaam en neem een pauze of stop helemaal als je je niet lekker voelt.

Tips voor wandelaars: kleding, sokken en schoeisel

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of net begint, het kiezen van de juiste sportkleding en schoeisel is cruciaal. Niet alleen voor comfort, maar ook om blessures te voorkomen. Hier volgen handige gids om je te helpen de beste keuze te maken.