Zoek in de website:

© Martin Stolk

Contact

Vindeenmasseur.nl is een initiatief van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Voor vragen vul je onderstaand formulier in of neem je telefonisch contact op via 088 730 85 00. Om de kwaliteit in de massagebranche zichtbaar te maken heeft het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) de website Vindeenmasseur.nl gelanceerd. Op deze website zijn masseurs, met een geldige NGS-licentie te vinden.

Iedereen kan en mag zich masseur noemen, ook zonder gedegen opleiding en bij- en nascholingen. Dit resulteert in een brede variëteit aan kwaliteit binnen de branche. Steeds vaker krijgt het NGS van haar klachtenfunctionaris te horen dat ze klachten ontvangt van cliënten van niet bij het NGS aangesloten masseurs. Deze mensen kunnen in feite nergens heen met hun klacht, terwijl de masseur zelf niet aangesproken kan worden. Lees verder.

Laatste nieuws

Wat eet je tijdens een wandeltocht?

Voeding rijk aan koolhydraten, gematigd in eiwitten en laag in vetten is ideaal rondom een wandeltocht. In dit artikel lees je wat je het beste kunt eten en wanneer.

Hoe massage kan helpen bij het verlichten van hoofdpijn

Hoofdpijn is een veelvoorkomend probleem dat je dagelijks leven flink kan verstoren. Of het nu gaat om spanningshoofdpijn of migraine de pijn kan erg vervelend zijn. Gelukkig kan massage een natuurlijke manier zijn om hoofdpijn te verlichten. In dit artikel leggen we uit hoe massage kan helpen bij hoofdpijn.

Waarom een massage het perfecte Vaderdag cadeau is

Vaderdag: de dag dat we onze vaders overladen met zelfgeknutselde cadeau's. Maar wat als we dit jaar eens iets anders proberen? Ja, je raadt het al: een massage!