Zoek in de website:

© Martin Stolk

Zet masseurs in op jouw evenement

Geen sportevenement zonder goede verzorging van de deelnemers. Dat is ons doel. Het Nederlands genootschap voor Sportmassage (NGS) is inmiddels al betrokken bij zo’n honderd sportevenementen in Nederland, groot en klein. Wij regelen alles van A tot Z op het gebied van verzorging en sportmassage voor deze evenementen. Jou als organisator ontzorgen en de deelnemers verzorgen, daar gaat het ons om. Of het nu gaat om de dorpsloop om de kerk of een enorm evenement als de Nijmeegse Vierdaagse, we zijn er voor de deelnemers!

Waarom kiezen voor de NGS-masseur®

De massagebranche is een branche waarin veel (soorten) masseurs actief zijn. Kies voor kwaliteit en ga voor de NGS-masseur®.

  • NGS-masseurs hebben een opleiding van negen maanden gehad en deze afgesloten met een praktijkbeoordeling. In de opleiding is veel aandacht voor anatomie, fysiologie, preventie, (sport)verzorging, kwaliteitszorg, wet- en regelgeving, functietesten en verschillende massagetechnieken. Na het behalen van het diploma krijgt men een NGS-licentie om de kennis en kunde op peil te houden. Om de licentie geldig te houden moet een NGS-masseur zich blijven scholen. Met een NGS-licentie maakt de masseur kwaliteit zichtbaar en onderscheid hij/zij zich van andere masseurs in het veld.
  • NGS-masseurs die worden ingezet op evenementen hebben een geldige NGS-licentie en een reanimatiecertificaat.
  • NGS-masseurs werken volgens de NGS gedrags- en beroepscode. In de beroepscode zijn de normen en waarden van de beroepsgroep vastgelegd. Hoewel de taken per masseur in de praktijk kunnen verschillen, zijn de waarden en normen voor alle masseurs hetzelfde. Die waarden en normen maken duidelijk hoe je je beroep als masseur op een goede manier kunt uitoefenen. Belangrijke waarden zijn bijvoorbeeld: betrouwbaarheid, respect, eerlijkheid, rechtvaardigheid, niet schaden, respect voor de autonomie van de cliënt.
  • NGS-masseurs zijn aangesloten bij een klachtenregeling. Bij klachten over (het handelen van) de masseur kan de cliënt laagdrempelig zijn/haar klacht bespreken met een onafhankelijk klachtenfunctionaris en/of geschillencommissie.
  • NGS-masseurs die worden ingezet op evenementen zijn verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid via een collectieve verzekering die wij hebben afgesloten.
  • NGS-masseurs aanwezig op evenementen werken volgens de Veldnorm Evenementenzorg (VNEZ).

Waarom een massage?

Massages worden enorm gewaardeerd door deelnemers. Een massage zorgt voor minder spierpijn, vermoeidheid, geeft verlichting en bespoedigt het herstel. Deelnemers verschijnen dus weer fit op hun werk, of bij meerdaagse evenementen de volgende dag weer fit aan de start.

Meer informatie

De kosten voor de inzet van een NGS-massageteam verschilt per evenement en is afhankelijk van de afspraken en wensen. Het kan één bedrag zijn voor alles, of een bedrag per behandeling. Omdat we maatwerk leveren, bespreken we de kosten met elke organisatie apart.
Wil je als evenementenorganisatie meer weten over de mogelijkheden om een NGS-massageteam in te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met Danny de Beer van het NGS.

​Telefoon: 088 730 85 00
E-mail: info@ngsmassage.nl

Laatste nieuws

Hoe massage kan helpen bij het verlichten van hoofdpijn

Hoofdpijn is een veelvoorkomend probleem dat je dagelijks leven flink kan verstoren. Of het nu gaat om spanningshoofdpijn of migraine de pijn kan erg vervelend zijn. Gelukkig kan massage een natuurlijke manier zijn om hoofdpijn te verlichten. In dit artikel leggen we uit hoe massage kan helpen bij hoofdpijn.

Waarom een massage het perfecte Vaderdag cadeau is

Vaderdag: de dag dat we onze vaders overladen met zelfgeknutselde cadeau's. Maar wat als we dit jaar eens iets anders proberen? Ja, je raadt het al: een massage!

Je vindt ons binnenkort op deze evenementen!

Bij Vindeenmasseur.nl zijn we trots om deel te nemen aan diverse evenementen door heel Nederland. Of je nu deelneemt aan een wandeltocht, een hardloopwedstrijd of een ander sportevenement, onze ervaren NGS-masseurs staan klaar om jou te ondersteunen. In dit artikel vind je een overzicht van de aankomende evenementen waar wij aanwezig zullen zijn. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je ons kunt vinden. Lees verder en ontdek waarom een massage van een NGS-masseur jouw sportieve prestatie kan verbeteren en jouw herstel kan bevorderen.