Zoek in de website:

4Daagse

Verlang je naar een ontspannende massage tijdens de 4Daagse van Nijmegen na elke wandeldag? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! De voorverkoop voor massages tijdens de 4Daagse is geopend! Wacht niet met kopen tijdens de 4Daagse, want op=op.

Wees niet te laat

Neem het zekere voor het onzekere en schaf vandaag nog een massagekaart aan via onze website.
Let op: wij zijn actief op twee locaties.

  1. Julianapark-Zuid, Wedren
  2. De Vierdaagsecamping (Griftdijk Nijmegen)

Waarom een massage?

Hier zijn een paar simpele redenen:

Je spieren worden weer blij
Na een lange dag lopen, kunnen je spieren moe en strak voelen. Een massage helpt je spieren te ontspannen. Zo voelen ze snel beter.

Minder spierpijn
Een massage zorgt ervoor dat je bloed beter stroomt. Dit helpt tegen pijn en maakt je spieren sneller weer sterk.

Je wordt soepeler
Door massages kun je makkelijker bewegen. Je spieren worden namelijk lekker los en flexibel.

Tijd om te ontspannen
Een massage is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je hoofd. Je kunt lekker ontspannen, wat ook helpt voor een goede nachtrust.

Minder kans op blessures
Met massages voorkom je dat kleine pijntjes grote problemen worden. Zo kun je elke dag weer fris beginnen.

Al deze voordelen samen betekenen dat je de volgende dag makkelijker en met minder pijn kunt lopen. Dus, een massage is niet alleen fijn, maar helpt je ook om de hele 4Daagse goed door te komen!

Elastische tape

Je kunt ook bij ons terecht om een zogenaamde elastische (‘gekleurde’) tape te laten aanleggen. Het gebruik van elastische tape tijdens het wandelen biedt verschillende voordelen:

Ondersteuning en stabiliteit.
Dit kan helpen bij het voorkomen van blessures en het verminderen van belasting op de gewrichten tijdens het wandelen.

Pijnverlichting.
Het kan de druk op geïrriteerde of geblesseerde gebieden verminderen en de bloedcirculatie verbeteren, wat kan bijdragen aan pijnverlichting

Verbeterde houding.
De tape kan worden gebruikt om de juiste houding te bevorderen tijdens het wandelen.

Deze elastische tape wordt niet gebruikt om blaren e.d. af te plakken.

Investering om elke dag fit over de finish te komen

  • Massagekaart voor één dag: € 25,00
  • Massagekaart voor drie dagen: € 75,00
  • Massagekaart voor vier dagen: € 100,00
  • Elastische tape: € 25,00

Door het bestellen van een massage/elastische tapekaart ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Schaf vandaag nog een massagekaart aan via onze website.

Waarom bij ons boeken?

Wij zijn de officiële partner van de Stichting VIERDAAGSE.

Tijdens de 4Daagse werken veel masseurs om de lopers te masseren. Kies voor goede kwaliteit en ga voor een NGS-masseur. Je herkent een NGS-masseur aan een badge en kleding met het NGS-logo. NGS-masseurs kunnen altijd een NGS-licentie laten zien. Vraag erom als je het niet zeker weet.

NGS-masseurs kennen veel massagetechnieken en weten veel over het menselijk lichaam, gezond blijven en zorgen voor sporters. Of je nu sport, stress hebt of gewoon wilt ontspannen, de NGS-masseur® is er voor jou.

Blijven leren en ontwikkelen
Nadat ze hun opleiding hebben afgerond, krijgen ze een NGS-licentie. Dit betekent dat ze hun kennis goed houden door steeds nieuwe dingen te leren. Zo weet je dat jouw masseur de nieuwste inzichten en technieken onder de knie heeft.

Klachtenprocedure
Bovendien zijn alle NGS-masseurs verbonden aan een klachtenprocedure. Mocht je ooit een probleem hebben met je masseur, dan kun je dit eenvoudig bespreken met een onpartijdige klachtenfunctionaris.
Vergelijk het met je auto. Ook deze breng je naar een BOVAG garage.

Laatste nieuws

Compressiekousen, wat is het?

Compressiekousen, ook wel steunkousen genoemd, zijn speciale kousen die ontworpen zijn om de bloedcirculatie in de benen te verbeteren. Ze oefenen zachte druk uit op de benen, wat helpt om het bloed effectiever terug naar het hart te laten stromen. Deze kousen zijn vooral nuttig voor mensen die last hebben van bepaalde medische aandoeningen, zoals spataderen, trombose of oedeem, maar worden ook veel gebruikt door mensen die lang moeten staan of zitten tijdens hun werk of reizen.

Veel voorkomende knieblessures bij wielrenners

Ondanks dat het aantal sportblessures sinds 2011 is afgenomen, zien we juist bij wielrennen een toename van 44% in blessures. Dit meldt VeiligheidNL. Sport- en MSK-arts Nando Liem, voormalig ploegarts bij professionele wielerploegen zoals Vacansoleil en Sunweb, gaat in dit artikel hier verder op in.

Fietsblessures van hoofd tot teen

Veel fietsers krijgen te maken met allerlei fysieke klachten tijdens of na het fietsen. Veelal zijn deze klachten te voorkomen door goede preventie. Zaken als de juiste fietspositie, het goed afstellen van het stuur, aandacht besteden aan het plaatsen van het schoenplaatje en het inwinnen van informatie bij professionals uit de sportzorgketen kan veel ellende voorkomen. In dit artikel gaan we in op veelvoorkomende fietsblessures en wat daaraan te doen.