FIT Sportbalsem werkt voor jouw spieren

Blijf fit!

FIT Sportbalsem is een effectief hulpmiddel bij het voorkomen van blessures en ondersteunt het herstel van spier- en gewrichtsklachten.

Gezonde spieren zijn de basis voor je fysieke gezondheid en welzijn. Daarom zetten wij ons volledig in voor goede spierverzorging. FIT Sportbalsem is een effectief hulpmiddel voor het verzorgen, behandelen en beschermen van spieren en gewrichten; zodat jij kunt doen (en blijven doen) wat voor jou belangrijk is.

Wanneer gebruiken?

Als voorbereiding activeert de balsem je spieren en blijft het effect van een warming-up langer behouden; zo neemt de kans op verzuring en blessures af.

Na inspanning bevordert FIT Sportbalsem het herstelproces van de spieren. Hierdoor voorkom je spierpijn en andere spierklachten.

Bij klachten zoals spier- of gewrichtspijn, blessures, rugklachten en reuma biedt de balsem verlichting en wordt het herstellend vermogen van je lichaam ondersteund.

Kenmerken

  • Effectief bij spier- en gewrichtsklachten zoals spierpijn, blessures en kramp
  • Preventief en herstelbevorderend
  • Geeft direct pijnverlichting
  • Een ideale basis voor medical taping (MTC)

Meer informatie

Check www.fitmusclecare.com

Gerelateerd nieuws

Wat kun je doen tegen het schuren van de huid in bijvoorbeeld schoenen of een fietsbroek?

Voor mensen die graag fietsen of wandelen, is het een bekend probleem: schuren en irritatie van de huid. Fietsers hebben vaak last van schuurplekken bij hun liezen, dijen of op hun billen, terwijl wandelaars meestal problemen ervaren met hun voeten. Maar het kan ook gebeuren door het dragen van bepaalde accessoires zoals hartslagmeters, bh-bandjes of simpelweg omdat de bovenbenen tijdens het bewegen tegen elkaar wrijven. Een goede manier om dit ongemak te voorkomen, is door ervoor te zorgen dat je kleding goed past en je huid niet te droog is. Als kleding te groot is, beweegt je huid meer en dat kan pijnlijk zijn.

Slaap, een kwestie van trainen

‘De Tour win je in bed’, is de gevleugelde uitspraak van oud-Tourwinnaar Joop Zoetemelk. Toch komen veel mensen niet aan de benodigde uren slaap toe. Een powernap kan helpen, net als een goede sportmassage.

"Ik heb zwem- en schaatsclinics gevolgd om me te verdiepen in het klachtenpatroon van mijn cliënten"

Van model en kapster tot enthousiast sportmasseur. Het overkwam Wietske de Jong uit Joure. Nou ja, het overkwam haar niet. Ze koos er zelf voor, met hart en ziel. Want als Wietske ergens voor gaat, dan gaat ze er vol voor. “Ik was verzadigd geraakt. Ik heb me georiënteerd en heb me er blind ingestort”, vertelt de 48-jarige Friezin over haar keuze voor de opleiding sportmassage. “Mijn lat ligt altijd hoog. Ik dacht: als ik eraf val, heb ik het in ieder geval geprobeerd.”