© Martin Stolk

Kaartverkoop massages 4Daagse vlakbij de Wedren geopend

Verzeker je van een massage na afloop van een wandeldag. Op=op!

Verlang je naar een ontspannende massage na elke wandeldag? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! De voorverkoop voor massages bij de Wedren (Julianapark-Zuid) is geopend! Wacht niet met kopen tijdens de 4Daagse, want op=op.

Neem het zekere voor het onzekere en schaf vandaag nog een massagekaart aan via onze website. Let op: wij zijn actief op meerdere locaties. Wil je vlakbij de Wedren gemasseerd worden (in het Julianapark-Zuid), kies dan voor deze locatie. We zijn ook actief op de Vierdaagsecamping. Lees in dit artikel meer over deze locatie. In dit artikel vind je alle informatie over de massages vlakbij de Wedren.

Hoe werkt het?

 • Wij masseren in het Julianapark-Zuid (vlakbij de Wedren) van maandag 15 t/m vrijdag 19 juli 2024.
 • Openingstijden maandag 15 juli: 13.00 - 17.00 uur. Dinsdag 16 t/m donderdag 18 juli: 10.00 - 21.00 uur. Vrijdag 19 juli: 10.00 - 17.00 uur. De kassa sluit een half uur voor sluitingstijd.
 • Je kunt kiezen uit een massagekaart voor één dag, drie dagen (dinsdag t/m donderdag) of vier dagen (dinsdag t/m vrijdag).
 • Je kunt tijdens de aanschaf van de massagekaart kiezen om je te laten masseren tussen 10.00 - 17.15 uur.
 • In de avond verkopen we kaarten met een tijd tussen 18.00 en 21.00 uur. Je geeft dit aan bij het boeken. Voordeel is dat je maar even hoeft te wachten voordat je kunt genieten van een massage.
 • Tijdens piekmomenten (tussen 14.00 - 17.00 uur) kan de wachttijd helaas oplopen tot zo’n twee uur.
 • Let op: op vrijdag is er inloop tot 16.30 uur (ongeacht de soort kaart die je hebt gekocht).
 • Een massage duurt 20 minuten. Er kunnen geen dubbele massages geboekt worden.
 • De massages worden uitgevoerd door masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).
 • Op niet gebruikte kaarten, door b.v. een opgave, vindt geen restitutie plaats.
 • Op niet gebruikte kaarten door afgelasting van de 4Daagse vindt geen restitutie plaats.

Elastische tape

Je kunt ook bij ons terecht om een zogenaamde elastische (‘gekleurde’) tape te laten aanleggen. Het gebruik van elastische tape tijdens het wandelen biedt verschillende voordelen:

 • Ondersteuning en stabiliteit. Dit kan helpen bij het voorkomen van blessures en het verminderen van belasting op de gewrichten tijdens het wandelen.
 • Pijnverlichting. Het kan de druk op geïrriteerde of geblesseerde gebieden verminderen en de bloedcirculatie verbeteren, wat kan bijdragen aan pijnverlichting
 • Verbeterde houding. De tape kan worden gebruikt om de juiste houding te bevorderen tijdens het wandelen.

Deze elastische tape wordt niet gebruikt om blaren e.d. af te plakken.

Elastische tape tijdens de 4Daagse
Elastische tape tijdens de 4Daagse


Investering om elke dag fit over de finish te komen

 • Massagekaart voor één dag: € 25,00
 • Massagekaart voor drie dagen: € 75,00
 • Massagekaart voor vier dagen: € 100,00
 • Elastische tape: € 25,00


Door het bestellen van een massage/elastische tapekaart ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Waarom bij ons boeken?

Wij zijn de officiële partner van de Stichting VIERDAAGSE.

Tijdens de 4Daagse werken veel masseurs om de lopers te masseren. Kies voor goede kwaliteit en ga voor een NGS-masseur. Je herkent een NGS-masseur aan een badge en kleding met het NGS-logo. NGS-masseurs kunnen altijd een NGS-licentie laten zien. Vraag erom als je het niet zeker weet.

NGS-masseurs kennen veel massagetechnieken en weten veel over het menselijk lichaam, gezond blijven en zorgen voor sporters. Of je nu sport, stress hebt of gewoon wilt ontspannen, de NGS-masseur® is er voor jou.

Blijven leren en ontwikkelen
Nadat ze hun opleiding hebben afgerond, krijgen ze een NGS-licentie. Dit betekent dat ze hun kennis goed houden door steeds nieuwe dingen te leren. Zo weet je dat jouw masseur de nieuwste inzichten en technieken onder de knie heeft.

Klachtenprocedure
Bovendien zijn alle NGS-masseurs verbonden aan een klachtenprocedure. Mocht je ooit een probleem hebben met je masseur, dan kun je dit eenvoudig bespreken met een onpartijdige klachtenfunctionaris.
Vergelijk het met je auto. Ook deze breng je naar een BOVAG garage.

Gerelateerd nieuws

On-Demand webinar: ‘Voedingstips voor, tijdens en na het wandelen’

Bereid je voor op de 4Daagse met ons webinar over voeding. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of dit jaar voor het eerst meedoet, goede voeding is essentieel om het meeste uit je wandelervaring te halen.

Verwen je voeten

Van sommige verzorgingsmethoden is niet zeker of ze echt helpen om voetproblemen te voorkomen. Maar aangenaam kunnen ze zeker zijn. Daarom vind je hier aan een aantal tips om je voeten af en toe extra te verwennen:

Schoenen in het dagelijks leven

Er is genoeg bekend over goede wandelschoenen, maar ook je dagelijkse schoenen is van belang voor de gezondheid van je voeten. Houd de volgende adviezen in gedachten: