© Martin Stolk

Kaartverkoop massages Vierdaagsecamping geopend

Geniet van de ultieme ontspanning op De Vierdaagsecamping. Verzeker je van een massage. Op=op!

Verlang je naar een ontspannende massage na elke wandeldag? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! De voorverkoop voor deze massages is geopend! Wacht niet met het kopen op de camping zelf, want op=op.

Neem het zekere voor het onzekere en schaf vandaag nog een massagekaart aan via onze website (let op, wij zijn actief op meerdere locaties, kies voor de Vierdaagsecamping).

Stel je eens voor: na een lange dag van wandelen en genieten van het evenement, kun je jezelf belonen met een heerlijke massage. Laat de ervaren NGS-masseurs al je vermoeidheid wegnemen en je spieren tot rust brengen.

Hoe werkt het?

 • Wij masseren op de Vierdaagsecamping (locatie Griftdijk) van maandag 15 t/m donderdag 18 juli 2024 en zijn open van 14.00 - 21.00 uur.
 • Je kunt kiezen uit een massagekaart voor één dag, drie dagen (dinsdag t/m donderdag) of vier dagen (maandag t/m donderdag).
 • Op de dag dat je een massage geboekt hebt kom je naar de massagetent om gemasseerd te worden of een afspraak te plannen voor een later tijdstip die dag.
 • Een massage duurt 20 minuten. Er kunnen geen dubbele massages geboekt worden.
 • De massages worden uitgevoerd door masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).
 • Op niet gebruikte kaarten, door b.v. een opgave, vindt geen restitutie plaats.
 • Op niet gebruikte kaarten door afgelasting van de 4Daagse vindt geen restitutie plaats.

Elastische tape (geen blaren)

Je kunt ook bij ons terecht om een zogenaamde elastische (‘gekleurde’) tape te laten aanleggen. Het gebruik van elastische tape tijdens het wandelen biedt verschillende voordelen:

 • Ondersteuning en stabiliteit. Dit kan helpen bij het voorkomen van blessures en het verminderen van belasting op de gewrichten tijdens het wandelen.
 • Pijnverlichting. Het kan de druk op geïrriteerde of geblesseerde gebieden verminderen en de bloedcirculatie verbeteren, wat kan bijdragen aan pijnverlichting
 • Verbeterde houding. De tape kan worden gebruikt om de juiste houding te bevorderen tijdens het wandelen.

Deze elastische tape wordt niet gebruikt om blaren e.d. af te plakken.

Elastische tape masseur
Masseur Sija van der Kraaij legt een elastische tape bij een wandelaar aan tijdens de 4Daagse

Belangrijk om teleurstellingen te voorkomen.

Ons doel is om jou als wandelaar over de finish te krijgen. Helaas kunnen wij niet alles:

 • Wij prikken geen blaren.
 • Wij tapen niet preventief tegen blaren / plakken blaren af.
 • Wij kunnen bij lichamelijke klachten kijken wat we kunnen doen (massage en/of elastische tape), maar zijn geen EHBO’ers.

Investering 2024

 • Elastische tape: € 25,00
 • Dagkaart massage: € 25,00
 • Driedagenkaart massage: € 75,00
 • Vierdagenkaart massage: € 100,00

Door het bestellen van een massage/elastische tapekaart ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Jouw lichaam is kostbaar. Vertrouw het toe aan de juiste persoon.

Tijdens de 4Daagse zijn er vele masseurs actief om wandelaars te masseren. Kies voor kwaliteit en kies voor de NGS-masseur. NGS-masseurs zijn herkenbaar aan hun badge en kleding met het logo van de NGS-masseur. Bovendien kunnen NGS-masseurs zich identificeren. Vraag hen indien je twijfelt altijd naar hun NGS-licentie.
De massagebranche is een branche waarin veel (soorten) masseurs actief zijn. Kies voor de beste kwaliteit en kies daarom voor een NGS-masseur®. NGS-masseurs zijn niet alleen opgeleid in diverse massagetechnieken, maar hebben ook diepgaande kennis op het gebied van anatomie, fysiologie, preventie en (sport)verzorging. Of je nou een sportieve uitdaging aangaat, last hebt van stress of gewoon eens heerlijk wilt ontspannen. De NGS-masseur® is er voor jou!

Continue bijscholing

Na succesvol afronden van de opleiding, ontvangen ze een NGS-licentie die een waarborg is dat ze hun expertise up-to-date houden door continue bijscholing. Zo ben je verzekerd van een masseur die op de hoogte is van de nieuwste methoden en technieken.

Klachtenprocedure

Bovendien zijn alle NGS-masseurs verbonden aan een klachtenprocedure. Mocht je ooit een probleem hebben met je masseur, dan kun je dit eenvoudig bespreken met een onpartijdige klachtenfunctionaris.
Vergelijk het met je auto. Ook deze breng je naar een BOVAG garage.

Nu al genieten? Kijk op Vindeenmasseur.nl voor een adres bij jou in de buurt.

Wil je nu al genieten van de voordelen van een massage? Maak vandaag nog een afspraak bij een NGS-masseur® bij jou in de buurt. Je vindt op deze website ook tips om zo fit mogelijk aan de start te verschijnen.

Vragen / meer informatie

Voor vragen kun je direct contact opnemen met het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS)
088 730 85 00 of info@ngsmassage.nl.

Gerelateerd nieuws

On-Demand webinar: ‘Voedingstips voor, tijdens en na het wandelen’

Bereid je voor op de 4Daagse met ons webinar over voeding. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of dit jaar voor het eerst meedoet, goede voeding is essentieel om het meeste uit je wandelervaring te halen.

Verwen je voeten

Van sommige verzorgingsmethoden is niet zeker of ze echt helpen om voetproblemen te voorkomen. Maar aangenaam kunnen ze zeker zijn. Daarom vind je hier aan een aantal tips om je voeten af en toe extra te verwennen:

Schoenen in het dagelijks leven

Er is genoeg bekend over goede wandelschoenen, maar ook je dagelijkse schoenen is van belang voor de gezondheid van je voeten. Houd de volgende adviezen in gedachten: