Je vindt ons binnenkort op deze evenementen!

Bij Vindeenmasseur.nl zijn we trots om deel te nemen aan diverse evenementen door heel Nederland. Of je nu deelneemt aan een wandeltocht, een hardloopwedstrijd of een ander sportevenement, onze ervaren NGS-masseurs staan klaar om jou te ondersteunen. In dit artikel vind je een overzicht van de aankomende evenementen waar wij aanwezig zullen zijn. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je ons kunt vinden. Lees verder en ontdek waarom een massage van een NGS-masseur jouw sportieve prestatie kan verbeteren en jouw herstel kan bevorderen.

Wandel4Daagse Alkmaar

Datum: 12 t/m 15 juni 2024
Je vindt ons hier:
De Grote Sint-Laurenskerk in Alkmaar

NGS-masseur® aan het masseren

Tata Steel Marquetteloop

Datum: zondag 23 juni 2024

Halve Marathon van Roosendaal

Datum: zondag 23 juni 2024

Home Ride / HomeWalk & Run

Datum: 29 & 30 juni 2024
Je vindt ons hier:
Wij zijn aanwezig op verschillende locaties door het land: (Wijchen, Bemmel, Eindhoven, Papendrecht, Deest, Utrecht, Herveld, Wageningen & Deventer)

Lachende NGS-masseurs

Kennedymars Someren

Datum: 7 juli 2024
Je vindt ons hier:
Wij zijn aanwezig op 4 verschillende posten op de route en beginnen al vanaf 01:00 met de eerste massages.

4Daagse van Nijmegen

Datum: 15 t/m 19 juli 2024
Je vindt ons hier:
Wij zijn aanwezig op het Julianapark-Zuid, wedren. Ook zijn er masseurs aanwezig op De Vierdaagsecamping (Griftdijk Nijmegen)
Koop hier alvast je kaart, OP=OP en de kaarten gaan hard!

4Daagse masseur

ODS Classic

Datum: 31 augustus 2024
Je vindt ons hier:
Na de finish staan er gelijk masseurs voor jou klaar!

sup11 stedentocht 2024

Datum: 11 t/m 15 september 2024
Je vindt ons hier:
Elk van de 5 dagen zijn wij aanwezig in de finishplaats

Dam tot Dam

Dam tot Dam Wandeltocht / By Night / loop 2024

Datum: 11 t/m 15 september 2024
Je vindt ons hier:
Dam tot Dampark

Brabant Marathon

Datum: 27 oktober 2024

Waarom naar de NGS-masseur®

Overweeg je een massage te boeken? Bedenk dan dat jouw lichaam kostbaar is en het belangrijk is om het toe te vertrouwen aan een bekwame en professionele masseur. De massagebranche is een branche waarin veel (soorten) masseurs actief zijn. Kies voor de beste kwaliteit en kies daarom voor een NGS-masseur®.

Brede opleiding van negen maanden
NGS-masseurs zijn niet alleen opgeleid in diverse massagetechnieken, maar hebben ook diepgaande kennis op het gebied van anatomie, fysiologie, preventie en (sport)verzorging. Of je nou een sportieve uitdaging aangaat, last hebt van stress of gewoon eens heerlijk wilt ontspannen. De NGS-masseur® is er voor jou!

Na het voltooien van hun basisopleiding kiezen masseurs voor een specialisatie als sportmasseur of wellnessmasseur. Dit zorgt ervoor dat zij een breed scala aan massages kunnen bieden, afgestemd op jouw individuele wensen. Een sportmasseur kan zich nog verder specialiseren als sportzorgmasseur.

Continue bijscholing
Na succesvol afronden van de opleiding, ontvangen ze een NGS-licentie die een waarborg is dat ze hun expertise up-to-date houden door continue bijscholing. Zo ben je verzekerd van een masseur die op de hoogte is van de nieuwste methoden en technieken.

Klachtenprocedure
Bovendien zijn alle NGS-masseurs verbonden aan een klachtenprocedure. Mocht je ooit een probleem hebben met je masseur, dan kun je dit eenvoudig bespreken met een onpartijdige klachtenfunctionaris.

Vergelijk het met je auto. Ook deze breng je naar een BOVAG garage.

Gerelateerd nieuws

Waarom Le Champion masseurs inzet bij evenementen

Nog voordat Jan Willem Mijderwijk in 2003 in dienst trad van Le Champion, had de sportorganisatie al op uitgebreide schaal een samenwerkingsverband met het NGS. “En daarover zijn we na al die jaren nog steeds ontzettend tevreden”, vertelt de senior event manager van Le Champion.