Zoek in de website:

Wellnessmasseur

We hebben het steeds drukker en verwachten steeds meer van onszelf. Lichaam en geest kunnen daarom van tijd tot tijd wel wat ontspanning gebruiken. De wellnessmasseur kan hier bij uitstek voor zorgen.

De wellnessmasseur is dé expert om je een gevoel van ontspanning en welzijn te geven. Spanningsgerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage van de wellnessmasseur verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Ook als je verder prima in je vel zit, kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

Steeds meer mensen kiezen voor een dagje wellness met daarbij een ontspannende massage. Denk hierbij aan hoofdmassages, hotstonemassages en massages met geuren (zogenaamde aromamassages). Een hotstonemassage is een massage van het lichaam met stenen tussen de 45 en 60 graden Celcius. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstonemassage verlicht spanningen en geeft je na afloop veel energie.

De wellnessmasseur werkt in de wellnessbranche bij een sauna, hotel, beauty- of wellnesscentrum. Het is ook mogelijk dat een wellnessmasseur werkt bij een fitnesscentrum, in het bedrijfsleven of een eigen praktijk heeft

Jouw lichaam is kostbaar. Vertrouw het toe aan de juiste persoon.

Overweeg je een massage te boeken? Bedenk dan dat jouw lichaam kostbaar is en het belangrijk is om het toe te vertrouwen aan een bekwame en professionele masseur. De massagebranche is een branche waarin veel (soorten) masseurs actief zijn. Kies voor de beste kwaliteit en kies daarom voor een NGS-masseur®.

Brede opleiding van negen maanden
NGS-masseurs zijn niet alleen opgeleid in diverse massagetechnieken, maar hebben ook diepgaande kennis op het gebied van anatomie, fysiologie, preventie en (sport)verzorging. Of je nou een sportieve uitdaging aangaat, last hebt van stress of gewoon eens heerlijk wilt ontspannen. De NGS-masseur® is er voor jou!

Na het voltooien van hun basisopleiding kiezen masseurs voor een specialisatie in sport of wellness. Dit zorgt ervoor dat zij een breed scala aan massages kunnen bieden, afgestemd op jouw individuele wensen.

Continue bijscholing
Na succesvol afronden van de opleiding, ontvangen ze een NGS-licentie die een waarborg is dat ze hun expertise up-to-date houden door continue bijscholing. Zo ben je verzekerd van een masseur die op de hoogte is van de nieuwste methoden en technieken.

Klachtenprocedure
Bovendien zijn alle NGS-masseurs verbonden aan een klachtenprocedure. Mocht je ooit een probleem hebben met je masseur, dan kun je dit eenvoudig bespreken met een onpartijdige klachtenfunctionaris.

Vergelijk het met je auto. Ook deze breng je naar een BOVAG garage.

Overtuigd? Maak vandaag nog een afspraak bij een NGS-masseur® bij jou in de buurt!

Laatste nieuws

Uitval door fysieke klachten voorkomen is beter dan genezen

Ze draaien hun hand niet om voor stevig tilwerk, werken de hele dag op een schuin of plat dak en klagen zit niet in hun aard. Maar dakdekkers hebben natuurlijk ook pijntjes. Een stijve schouder, wankele knieën of enkels, rugklachten; het komt veel voor bij mensen die fysiek lichamelijk werk verrichten. En dus zocht directeur Erik Maas van Verkoelen Dakspecialisten in Weert een masseur. Elke week liggen een paar dakdekkers bij Johan Smits op de tafel. “Dit zou een goed idee kunnen zijn voor meer bedrijven.”

Slapen is de cruciale factor voor prestaties en succes

“Slapen is”, zegt Floris Wouterson, “belangrijker dan eten en bewegen samen.” En toch verwaarlozen velen van ons de nachtrust. Dat moet veranderen. “Want slapen is de cruciale factor voor prestaties en succes.’’

Blauwe teennagel: Oorzaken, symptomen en behandeling

Een blauwe teennagel ontstaat door een bloeding onder de nagel (subunguaal hematoom), waarbij de nagel soms loslaat van de teen. Meestal komt dit voor bij de langste teen. Bij de meeste mensen is dit de grote teen, maar bij een aanzienlijk deel van de bevolking kan het ook de tweede teen zijn.