top of page
W1.jpg

DE WELLNESSMASSEUR

Waarom naar de wellnessmasseur?

We hebben het steeds drukker en verwachten steeds meer van onszelf. Lichaam en geest kunnen daarom van tijd tot tijd wel wat ontspanning gebruiken. De wellnessmasseur kan hier bij uitstek voor zorgen. De wellnessmasseur is dé expert om je een gevoel van ontspanning en welzijn te geven. Spanningsgerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage van de wellnessmasseur verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Ook als je verder prima in je vel zit, kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

 

Steeds meer mensen kiezen voor een dagje wellness met daarbij een ontspannende massage. Denk hierbij aan hoofdmassages, hotstonemassages en massages met geuren (zogenaamde aromamassages). Een hotstonemassage is een massage van het lichaam met stenen tussen de 45 en 60 graden Celcius. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstonemassage verlicht spanningen en geeft je na afloop veel energie.

 

Waar kan ik een wellnessmasseur vinden?

De wellnessmasseur werkt in de wellnessbranche bij een sauna, hotel, beauty- of wellnesscentrum. Het is ook mogelijk dat een wellnessmasseur werkt bij een fitnesscentrum, in het bedrijfsleven of een eigen praktijk heeft.

Waarom een massage

WAAROM EEN MASSAGE?

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden.

De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.  Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

 

Daarnaast heeft de masseur een belangrijke rol bij het verminderen van pijn en kan een massage stressklachten verminderen.

 

Kortom maak vandaag nog een afspraak bij een NGS-masseur bij jou in de buurt!

bottom of page