Waarom een massage het perfecte Moederdag cadeau is

Moederdag: de dag dat we onze moeders overladen met bloemen en zelfgeknutselde cadeau's. Maar wat als we dit jaar eens iets anders proberen? Ja, je raadt het al: een massage!

Een welverdiende pauze

Laten we eerlijk zijn, moeders zijn superhelden zonder cape. Maar ook superhelden hebben 'me-time' nodig. En wat is een betere manier om te ontspannen dan met een heerlijke massage?

Het cadeau dat je blijft herinneren

Het mooiste van een massage cadeau geven? Het gevoel van ontspanning en welzijn dat nog dagen, soms zelfs weken, aanhoudt. Elke keer dat je moeder zich herinnert hoe goed ze zich voelde na de massage, zal ze weer een beetje van dat Moederdaggevoel ervaren. Vind vandaag nog een NGS-masseur® in de buurt en maak van deze Moederdag een dag om nooit te vergeten! Veel masseurs hebben cadeaubonnen, vraag daar naar.

Gerelateerd nieuws

Wat te verwachten bij je eerste massage sessie

Als je nog nooit eerder een massage hebt gehad, kun je je afvragen wat je kunt verwachten. Een eerste massage sessie kan zenuwslopend zijn, maar geen zorgen! Dit artikel loodst je door wat je kunt verwachten en hoe je je kunt voorbereiden, zodat je optimaal kunt genieten van je eerste massage ervaring.

De ultieme gids voor het vinden van de perfecte masseur

Iedereen kan en mag zich masseur noemen, ook zonder gedegen opleiding en bij- en nascholingen. Dit resulteert in een variatie aan kwaliteit binnen de massagebranche. We vinden het zorgelijk dat er zo'n grote variatie in kwaliteit is. Een lichaam is het kostbaarste bezit dat je kunt hebben. Je moet erop kunnen vertrouwen dat je in goede handen bent. Daarom hebben wij in dit artikel een aantal aandachtspunten opgesteld, zodat jij de perfecte masseur vindt.

Effect van massage bij artrose

Met meer dan een miljoen Nederlanders die aan artrose lijden, is het tijd om de aandacht te vestigen op de werking van massage als een vorm van verlichting voor deze veelvoorkomende reumatische aandoening. Artrose, waarbij het kraakbeen in het gewricht in kwaliteit achteruitgaat, leidt vaak tot pijn en stijfheid. Hoewel kraakbeen zelf geen pijn doet omdat het geen zenuwen bevat, zijn de gevolgen van de aandoening allesbehalve pijnloos.