top of page

ZET EEN NGS-MASSAGETEAM IN BIJ JOUW EVENEMENT

DH8A1841.jpg

Geen sportevenement zonder goede verzorging van de deelnemers. Dat is ons doel. Het NGS is inmiddels al betrokken bij zo’n honderd sportevenementen in Nederland, groot en klein. Het NGS regelt alles van A tot Z op het gebied van verzorging en sportmassage voor deze evenementen. Jou als organisator ontzorgen en de deelnemers verzorgen, daar gaat het ons om.

Dit doen we inmiddels voor ruim 100 evenementen. Of het nu gaat om de dorpsloop om de kerk of een enorm evenement als de Nijmeegse Vierdaagse, het maakt voor de massageteams van het NGS niets uit. 

Kwaliteit

Het NGS kent twaalf massageteams, verdeeld over het land. Zij worden ingezet bij evenementen in hun eigen regio. Bij grote evenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse, zet het NGS masseurs uit heel Nederland in. Alle massageteams van het NGS bestaan uit sport(zorg)masseurs met een geldige licentie. Ze hebben veel praktijkervaring, volgen bij- en nascholingen, zijn up-to-date met alle ontwikkelingen in het vak en hebben een geldig reanimatieen EHB(S)O-diploma.

Van A-Z

Voor, tijdens en na het evenement heb je als organisator geen omkijken naar de verzorging van deelnemers. Het NGS regelt alles. We leveren een zelfvoorzienend team. Met eigen olie, tape, banken en veel kennis en kunde. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, vermoeidheid, geeft verlichting en bespoedigt het herstel. Deelnemers verschijnen dus weer fit op hun werk, of bij meerdaagse evenementen de volgende dag weer fit aan de start. 

Maatwerk

Masseren is een echt vak. Een opleiding tot sportmasseur duurt gemiddeld. zo'n negen maanden waarin verschillende massagetechnieken worden aangeleerd. Bovendien zijn masseurs gewend om veel massages achter elkaar te geven tijdens evenementen. Daarom kunnen NGS-masseurs wel die extra zorg en diensten verlenen aan de deelnemers. En als organisatie heb je er geen omkijken naar! 

 

Meer informatie

De kosten voor de inzet van een NGS-massageteam verschilt per evenement en is afhankelijk van de afspraken en wensen. Het kan één bedrag zijn voor alles, of een bedrag per behandeling. Omdat we maatwerk leveren, bespreken we de kosten met elke organisatie apart.

Wil je als evenementenorganisatie meer weten over de mogelijkheden om een NGS-massageteam in te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met Danny de Beer van het NGS.

Telefoon: 088 730 85 00

E-mail: info@ngsmassage.nl

Artikelen

bottom of page