NGS-masseurs staan klaar om Nederland te helpen!

Het verlossende woord is eruit: masseurs mogen op 11 mei 2020 weer aan de slag.

En dat is hard nodig!


Mensen uit o.a. de vitale beroepen hebben lange dagen gemaakt. Steeds vaker werden masseurs benaderd of zij iets voor hen konden betekenen. Letterlijk en figuurlijk waren zij vastgelopen. Ook kantoormedewerkers die thuis werken klopten steeds vaker aan. Vanuit een verkeerde werkhouding ontwikkelden zij allerlei (spier)klachten.

Veilig en verantwoord

Vanuit de branche-organisatie voor 5.000 masseurs, het Nederlands Genootschap voor sportmassage (NGS) is een leidraad ontwikkeld die de masseurs gebruiken zodat ze jou op een veilige en in verantwoorde omgeving kunnen masseren.

Er gelden echter twee voorwaarden:

- Je dient van te voren een afspraak te maken

- De masseur stelt je vooraf een aantal vragen om te bepalen of je geen klachten hebt.

De afgelopen week volgden maar liefst 800 masseurs een webinar over hoe te werken in de ‘1,5 meter samenleving’. Ook via de e-mail en telefoon zijn tientallen vragen van masseurs beantwoord. Je bent er dus zeker van dat je in een veilige omgeving terecht komt!

Waarom een massage?

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

Daarnaast heeft de masseur een belangrijke rol bij het verminderen van pijn en kan een massage stressklachten verminderen. Kortom maak vandaag nog een afspraak.

Voor een NGS-masseur in de buurt kijk je op www.vindeenmasseur.nl

Copyright: Nederlands Genootschap voor Sportmassage 2018
Professor Bronkhorstlaan 26 - 3723 MB Bilthoven - 088 730 8500 -info@vindeenmasseur.nl - www.vindeenmasseur.nl Privacyverklaring