top of page
Zoeken

Live webinar: optimaal voorbereid aan de start van de 4Daagse
De inschrijving voor de Nijmeegse Vierdaagse is geopend. De derde week van juli zal, hopelijk, de grootste wandeltocht ter wereld weer plaatsvinden.

Om jouw elke dag fit over die finish te krijgen organiseert het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) het webinar ‘Optimaal voorbereid aan de start van de 4Daagse’.


Tijdens dit webinar krijg je tips over een zo optimaal mogelijke voorbereiding, maar ook hoe je het beste kunt herstellen tijdens de 4Daagse. Je leert hoe je jouw lichaam een handje kunt helpen bij het herstelproces.


Hoe te volgen?

Je kunt het webinar live volgen op maandag 28 februari van 20.30 -21.30 uur.


Investering webinar

€ 19,50.


Als bezoeker van Vindeenmasseur.nl ontvang je € 10,00 korting. gebruik kortingscode VEM2022 bij het afrekenen.


Aanmelden

Via deze link.

Na aanmelding ontvang je direct een link voor deelname op 28 februari.


Ben je masseur en lid van het NGS? Wil je deelnemen? Meld je aan via het NGS-portaal voor een korting!


Over de spreker: Carmen Eelman

Gedreven door enthousiasme en ambitie heeft Carmen haar sporen verdiend in de wereld van sportmassage en fysiotherapie. Als sportmasseur is Carmen al jaren actief tijdens de 4Daagse en weet dus als geen ander hoe jij het beste kunt herstellen!

Gebruikmakend van haar betrokkenheid, vermogen tot luisteren, waarnemen en voelen, vormt ze een zorgvuldige analyse van de situatie. Met haar jarenlange ervaring in het behandelen van (top)sporters in o.a. het schaatsen en de volleybal, weet ze hoe je sport optimaal combineert met ontspanning, werk/studie en goede voeding. Zelf is ze na lang gevoetbald te hebben ook graag in beweging en bewust bezig met haar gezondheid.

Als opleider en coach deelt ze passievol haar kennis en vaardigheden. Tevens participeert zij in blessurepreventieprogramma’s in diverse takken van sport.

bottom of page