top of page
Zoeken

Bestel je massagekaart voor de Vierdaagsecamping
Vanaf vandaag is het mogelijk om online een massagekaart aan te schaffen voor een massage op de Vierdaagsecamping. We zijn ook actief in het Julianapark-Zuid (wedren). Wil je voor deze locatie een massagekaart aanschaffen, klik dan hier.


Waarom zou je dat doen?  

 1. Een massage verminderd spierpijn: massage kan helpen om spierpijn te verminderen. Tevens kan het de stijfheid verminderen die kan optreden na het lopen van lange afstanden

 2. Een massage kan de bloedcirculatie verbeteren: massage kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van vermoeidheid in de benen.

 3. Om te ontspannen: een massage kan helpen bij het ontspannen en het verminderen van stress. Zo wandel je toch een stuk makkelijker! 

De massages worden uitgevoerd door masseurs van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS): de NGS-masseur®. Wij zorgen ervoor dat jij elke dag fit aan de start staat.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Ga naar https://kaartverkoop.ngsmassage.nl

 • Klik op het logo van de Vierdaagsecamping

 • Je kunt kiezen uit - een massagekaart voor één dag (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag) - driedagen massagekaart (geldig op dinsdag 18 juli, woensdag 19 juli en donderdag 20 juli 2023) - vierdagen massagekaart (geldig op alle wandeldagen).

 • Na aanschaf van de kaart(en) ontvang je een email een barcode waarmee je op de aangegeven dagen je kan melden voor een volgnummer. Het is niet mogelijk een tijd te reserveren. Uiteraard doen wij onze uiterste best om de wachttijd zoveel mogelijk te beperken.

 • Tijdens de 4Daagse meld je je bij onze ontvangstbalie op de Vierdaagsecamping en krijg je van ons een nummer voor de wachtrij.

Openingstijden

 • maandag 17 juli t/m donderdag 20 juli van 14.00 - 21.30 uur (inloop tot 20.30 uur)

 • vrijdag 21 juli van 14.00 tot 18.00 uur (ongeacht de soort kaart die je hebt gekocht). (inloop tot 17.00 uur).


Kosten massage en tape kaarten 2023: Dagkaart - €22,50              3-daagsekaart - €52,50 4-daagsekaart - €67,50 

​Door het aanschaffen van een massagekaart ga je akkoord met de Algemene voorwaarden. 


Blarenprikken Er is één persoon aanwezig om blaren te prikken c.q. kleine EHBO-verrichtingen te doen. Je kunt hiervoor tijdens de 4Daagse op de Vierdaagsecamping een aparte kaart aanschaffen. Kosten zijn € 22,50 per kaart (geldig voor één behandeling).

Elastische tape (gekleurde tape) Ter plekke kun je ook bij ons terecht voor het aanleggen van een elastische tape. Door de elastische tape aan te brengen op de spieren of gewrichten in uitgerekte positie wordt de natuurlijke beweging niet beperkt. Door de rekbaarheid past de elastische tape zich eenvoudig aan bij iedere natuurlijke beweging. Dit zorgt ervoor dat je geen beperkingen ervaart bij het bewegen. Hierdoor herstel je sneller van blessures en pijnklachten.

Je kunt hiervoor tijdens de 4Daagse op de Vierdaagsecamping een aparte kaart aanschaffen. Kosten zijn € 22,50 per kaart (geldig voor één behandeling).


Goed om te weten: 

 • Wil je gemasseerd worden op maandag 17 juli dan boek je deze dag apart. Drie- en vierdagenkaarten zijn niet geldig op maandag;

 • Zolang de voorraad strekt kun je tijdens het verblijf op de Vierdaagsecamping ook terplekke een massagekaart aanschaffen. Je kunt deze afrekenen via de pin.

 • Wij plakken niet preventief tegen blaren en plakken geen blaren af.

 • Op de aanschaf van massagekaarten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Vragen, meer informatie?

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Telefoon: 088 730 85 00 of info@ngsmassage.nl.bottom of page