DE NGS-MASSEUR

DH8A8316.jpg

Of je nou een sportieve uitdaging aangaat, last hebt van angst/stress of gewoon eens heerlijk wilt ontspannen. Bij de NGS-masseur ben je op het juiste adres! De NGS-masseur is opgeleid volgens de normen van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). 

De masseurs die je via deze site vindt hebben allemaal een geldige NGS-licentie. Ze voldoen hiermee aan de kwaliteitseisen van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Om de licentie geldig te houden moet een masseur zich blijven scholen.Zo weet je zeker dat de masseurs die je hier vindt garant staan voor de best mogelijke behandeling.

Het NGS kent drie soorten masseurs: de sportmasseur, de sportzorgmasseur en de wellnessmasseur. Alle drie hebben ze een basisopleiding sport- of wellnessmassage. Maar waarom ga je naar een bepaalde masseur? Waar liggen hun specifieke kwaliteiten, waar werken ze en hoe ziet hun dagelijkse praktijk eruit?

WAAROM EEN MASSAGE?

 

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden.

De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.  Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

 

Daarnaast heeft de masseur een belangrijke rol bij het verminderen van pijn en kan een massage stressklachten verminderen.

 

Kortom, maak vandaag nog een afspraak bij een NGS-masseur bij jou in de buurt!